Mind the beauty

Ville lige give et tip om en ny webside “Mind the beauty“, hvor man kan gå ind og anmelde sit yndlings produkt, eller blot et hvilken som helst andet produkt man har prøvet. Man kan også gå ind og kigge hvad andre skriver om et givent produkt og se hvilke der har fået flest hjerter inden for en bestemt kategori. Dette kan f.eks. gøre det nemmere hvis man overvejer ny mascara, her synes jeg ofte man ku bruge lidt hjælp fra “almindelige” brugere som taler ud fra produktets egenskaber på et sprog man kan forstå.

Lige nu er siden i opstart fasen og det er derfor vigtigt man smutter forbi og giver sin mening til kende, så den med tiden kan blive et rigtig godt opslagsværk, hvis man er i tvivl omkring et produkt. I øjeblikket trækkes der også tilfældige vindere ud blandt anmeldelserne – så jo flere anmeldelser man skriver jo større vinder muligheder:)

Reklamer

2 thoughts on “Mind the beauty

  1. Hej Ditte, og tak fordi du har lyst til at nævne os. 🙂

    Vi håber også at Mind the Beauty kan blive et rigtig godt opslagsværk med en masse gode anmeldelser. Hvis du har et godt forslag til at gøre MtB endnu bedre, så send endelig en mail.

    – Andreas
    Mind the Beauty

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s