When Saints Go Machine


I torsdags var jeg en tur inde i byen med min veninde og kom tilfældigt til at gå forbi gammeltovet da Loveshop spillede og opdagede så, at When Saints Go Machine skulle spille senere – Blev virkelig glad for dem havde jeg længe ønsket mig at høre live. Kl. 21 stod vi klar parat og de første toner kom mens der stadig var tørvejr, men pludselig stod regnen ned i stile strømmer, men det gjorde blot det hele endnu mere hyggeligt, da der var lavet et overdækket område. – Perfekt stemning til de stille sange, da der aldrig rigtig kom gang i publikummet, som stod og hang en del pga. regnen.

Vil gi koncerten *** ud af seks stjerner, da electro rock, er en lidt underlig størrelse at være til koncert med, ofte står musikerne med snuden nede i knapperne og sørger for det hele kommer rigtig ud. Forsangeren vinder meget på hans stemme som er fantastisk og som den eneste der faktisk bevægede sig på scenen. Måske regnen også har lidt af skylden for den flade stemning, så bliver nød til at opleve dem igen:)

Last Thursday I was at a concert When Saints Go Machine, who played free concert here in Aalborg. It was a good concert, but a slightly flat feeling when it rained heavily. But sure a band I must see live again.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s