Bali

Nå vi rejser er Lonely planet, virkelig en god følgesvend og meget svær at undvære.

– Jeg fik vist aldrig afsløret, hvor jeg skulle hen på sommer ferie i år… Som billedet ovenover afslører hedder det Bali this summer!

Det er første gang jeg skal til Indonesien, så jeg glæder mig rigtig meget. For 2 år siden var jeg afsted i 3 mdr. hvor en veninde og jeg startede i Thailand, mødtes med to andre veninder og rejste med dem rundt i Thailand og Malaysia. Vi splittede op og min ene veninde og jeg var et smut forbi Singapore og så omkring Borneo, som var min store drøm. Jeg er en meget stor dyre elsker (Det kan jeg vist lige så godt afsløre og alt hvad der hedder Zoo og i den dur er lige mig.) Vi var på Borneo for at se mine kære orangutanger, som jeg virkelig holder af. Der er også orangutanger i Indonesien – Sumatra, men tror dog ikke vi når forbi, da det denne gang ikk er dyrene det drejer sig om men det at surfe – (Som jeg forhåbentlig bliver virkelig hård til…)

Er der nogle der har nogle gode inputs til Bali, må i meget gerne ytre jer:)

This summer I am going to Bali to surf. This is my first time in Indonesia, so I am very pleased. – Does anyone have any recommendations on experiences in Bali, then please say so!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s