Panang curry

Tænkte jeg lige ville vise jer min yndlings thai ret – nemlig panang curry:) Denne ret lever jeg af dag og nat netop nu. (billedet er dog taget inden jeg rejste af en hjemmelavet omgang panang)

Det er super nemt at lave, alt der skal bruges er:
Panang paste (købes hos en thai butik eller i et brev hos fx. føtex)
Kokosmælk
Grønsager (fx, broccoli, champignon, peber, bønner osv)
Kylling
Ris

Panang pasten svitses sammen med kødet og når dette er brunet, puttes grønsagerner over. Disse svitses med og til sidst puttes kokosmælken over hvor det hele skal koge op. (smag til om det mangler mere panag paste)

Serveres med ris og evt. sød chili sovs…

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s