Curly hair

1. Hair Resort fra Kevin Murphy, 2. Curls Rock fra Tigi, 3. Curl Cream fra Label M, 4. Mousse, fra Wellaflex, 5. Motion Lotion, Kevin Murphy 6. Mesh Styling Label M.

Jeg får ofte mange spørgsmål omkring mine krøller (bliver ofte kaldt Puk Elgaard….) og hvad jeg bruger til dem og da det er lidt af en jungle, tænker jeg, at jeg lige vil prøve at give mit bud på krølle sager som jeg synes virker!

Jeg har krøller fra naturens side, men hvis jeg bare stiger ud af badet og intet gør ved dem ligner jeg en trist langhåret hund krydset med en høstak aka. utroligt fimset og tyndt hår. Derfor bliver jeg nød til dagligt, at gøre mit hår vådt og efterfølgende fønne det og style det. – Det tager tid og derfor ender mit hår ofte i en fisten lille “knold/tot”. Nå men når det så ikke er i den bette tot på hovedet bruger jeg flere forskellige produkter for at få krøllerne frem.

I mange år brugte jeg Curls Rock fra Tigi, som er en rimelig klistret krølle cream, og stiver håret rigtig meget af. Det kan få krøller/fald frem i et ellers fladt hår, men det tynger håret rigtig meget og klister en del. Det lever op til sit løfte om at give en masse krøl men som sagt klister det en del. Jeg bruger det som supplement i bunden hvis jeg skal have en frisurer som holder.

Nr. 1 og nr. 5 er begge fra Kevin Murphy oh er virkelig nogle lækre økologiske produkter uden parabener. Jeg har kun prøvet disse to sammen som tester og jeg er virkelig imponeret! De holder på krøllerne uden at det ser klistret ud – tvært imod, man får lækkert stort hår ala strand krøller:) – Tror meget snart jeg køber disse to produkter, for var virkelig imponeret efter at have afprøvet dem!

Nr. 3 curl cream fra Label M, har jeg brugt i en længere periode, den giver en masse krøl og tynger ikke håret på samme måde som Curls Rock. Bruger ofte denne sammen med moussen fra Wellaflex som giver stærk hold. Moussen butter jeg i spidserne så mine krøller bliver opdelt og struktureret. Dog er det vigtigt ikke at putte for meget i da det tynger en del! -(Men Welleflex er et billigt alternativ og som supplement er det super, og giver det sidste hvis frisuren skal holde en hel dag)

Nr. 6. er en fiber vox som jeg putter i til sidst for at få håret stort (denne bruger jeg dog kun hvis jeg skal have hår der holder nat og dag. Man kan nemlig lige friske frisuren op med lidt vand på hånderne og så kramme krøllerne op.

Håber dette var en lille hjælp? Synes selv alt det med produkter til krøller er en jungle og ofte en dyr en af slagsen! Men som hovedregl er penge til ordentlige produkter godt givet ud, da det er håret, der hvert fald for mig, får mig til at stråle og føle mig glad

– Og hvem kan føle sig lækker på en dårlig hår dag?…

My guide for curly hair and what products works best for my curls and maybeyours?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s