ARCADE FIRE – Tusind tak!


/Billede lånt fra Gaffa.dk – fotograf: Rasmus B. S. Hansen/

Som jeg skrev i fredags stod min weekend på kbh og koncert, med et af mine absolute yndlings bands! – Arcade Fire! Det musikalske var en helt igennem fantastisk oplevelse!! Stod flere gange med kuldegysninger (dog ikke fordi jeg frøs!!! – LANGT fra!) Det var sindsygt at bandet ku spille på alt, og byttede konstant rundt! De spillede sange fra alle deres tre albums, hvilke jeg synes var helt perfekt! (hader at stå til en koncert hvor der kun bliver spillet det nye album, som man sjældent har hørt nok!) Jeg er især fascineret af den kvindelige forsanger, Régine Chassagne som er helt fantastisk og har en utrolig udstråling og energi når hun står på scenen! Det var fantastisk den måde de byttede plads mellem instrumenterne og var lige gode på hver og et! Musikken får klart 6 ud af 6 stjerne for det var virkelig super! (Der har været mange anmeldelser omkring lyden, men for mig der stod lige foran scenen var der ikke en finger at sætte på dette!!!)

Når det musikalske er rost til himmelen, bliver jeg desværre nød til at nævne noget som var LANGT fra lige så godt – Logistikken!!! Jeg havde intet imod det var i Ballerup, jeg har aldrig været der før, men så det ikke som et problem – FØR jeg var der! Vi hoppede med en over proppet bus, men det gik fint med at komme ind til koncerten osv. intet at klage over i første omgang. – Men du sku ikke ønske at skulle tisse for der var kun ca. 8 toiletter til alle som stod på gulvet! = MEGET lang kø konstant! Du skulle heller ikke være tør i munden og have lyst til noget koldt at drikke – for der var kun én bar. (hvilke overhovedet ikke var nok – jeg måtte selv opgive at købe noget til efter koncerten).Da koncerten var færdig og man skulle ud, var det første problem gardaroben! Der var en vanvittig lang kø, og kun én gardarobe til alle folk på gulvet. når du så endelig var kommet igennem køen og fået din jakke, var problemet at komme tilbage og ud, dette kunne kun med held lade sig gøre, fordi folk stod så proppet! Nå videre til hjemrejsen, som var LANG! Der var ingen ekstra busser og dermed meget lang ventetid! Der er langt til S toget, men den chance tog vi og måtte også her se til et proppet tog, som forlod Ballerup station! – Vi var tilbage i Kbh K 2 timer efter koncerten var slut og dermed fuldstændig smadret og ødelagt “party stemning”.

– Mange brokkede sig over varmen på gulvet, men synes altid der er varmt når man står oppe foran, klistret op af andre, som også hopper, så det vil jeg ikke brokke mig over:)

Den dårlige logistik ødelægger dog ikke den helt fantastiske musikalske oplevelse! Nu bliver arcade fire’s musik blot spillet endnu mere her hjemme (dog bliver det aldrig helt det samme som live – men man kan da lukke øjnene og drømme sig tilbage!)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s