Mine nye tusser!

Synes det var på tide med en nye videoblog, men hvad søren skal man sige? Her får i en præsentation af mine to nye tusser, som blev fast inventar på min krop, efter min rejse til Bali i Juli måned.

Er der stemning for flere videoblogs? og i så fald, har i nogle idéer til emner?

Reklamer

4 thoughts on “Mine nye tusser!

 1. Ih, hvor er dine tatoveringer fine! Jeg fik helt lyst til at få sådan et anker, som dig. Jeg kan virkelig godt lide idéen med tro, håb og kærlighed. Men jeg tør dog ikke, at få udsmykket kroppen. Familien ville ikke blive glade, og jeg tør ikke at tage chancen og evt. kan begrænse mine jobmuligheder (hvilket jo sucks, når jeg inderst inde godt kunne tænke mig en lille én)..

  Men flere videoer tak! og det skal da være alt mellem himmel og jord! Jeg synes i hvert fald ikke, at du skal begrænse dig som mange andre blogs, som kun handler om tøj eller makeup. Men en almindelig hilsen vil da være super fedt 🙂

  • Hej Lene:)
   Tusind tak for din lange kommentar! Elsker når der kommenteres!
   Vil skynde mig at sige at min familie bestemt heller ikke er glade for tusser, men de er heldigvis glade for mig:) Dog truer min mor ofte med at jeg selv skal betale min telefonregning uhhh… sikke en trussel:) (Ja – mine forældre betaler den stadig, men tror det er for de har bare lidt på mig:)) Ej, jeg har det sådan med tatoveringer at de afspejler ens personlighed og den man er – tror ikke jobs som sådan er et problem, da gud og hver mand efterhånden har tusset hele armen (hvert fald her i Aalborg) og dem ser man jo alligevel i jobs. Tror tiderne har ændret sig – Det håber jeg hvert fald;) Jeg har dem fordi jeg synes det er sjovt med en lille ting fra de lande jeg har været forbi og som sagt pga. min kreative personlighed (sådan vil jeg hvert fald gerne opfattes:) hehe… Jeg har flere tatoveringer – så dem må jeg nok lige vise snarest:) (Det gør forresten PISSE ondt!)

   Hmm.. må se hvad jeg kan finde på! Synes det er så fjollet med video’er, men elsker også at se dem hos andre – så nok bare ens forfængelighed der spiller ind:)
   SMil DItte

  • Ej, hvor spændende! Så må du være lidt nervøs:) Mine tatoveringer er lavet meget impuls agtige, for er en kylling hvis jeg skal tænke for meget over dem:) Dog har jeg tegnet dem selv – så lidt tanke bag er der da nok når alt kommer til alt:)
   Holder lige øje på bloggen, hvis altså det er en der bliver vist frem:)

   Forresten ADVARSEN: Når først du har fået lavet en – er det svært at stoppe!!! os selvom det gør ondt:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s