Modekolibrien is back!!!!

MODEKOLIBRIEN.DK

Lige som i fredags, hvor jeg startede “Give away’en” (som i øvrigt slutter søndag – så skynd jer) er det igen i dag tid til en lille “gave” – eller der er nok mere tale om en overraskelse i det her tilfælde;)

Som mange af mine læsere nok ved, bloggede jeg tidligere på modekolibrien.dk. Dette ophørte i foråret, efter lange pauser og manglende tid! Nu har vi så fået stablet modekolibrien på benene igen, bare i en langt bedre og bredere udgave! Vi har lavet modekolibrien til en platform, med bloggere fra Aalborg (med tiden kommer der flere). Her i starten er Det Rikke og jeg fra den gamle modekolibrien samt vores gæsteblogger Carina, som har startet egen blog! Vi er tre vidt forskellige piger (eller kvinder – hvornår er man en kvinde?) med tre forskellige fokus på hver vores blog.

Ud over de tre blog vil der også hver måned (det er vi os hvert fald på) et magasin, med tendenser, event kalender plus meget meget mere!

Modekolibrien er også et sted, hvor du kan være sikker på at blive hørt! Vi er vil altid gerne høre nye idéer og du er også meget velkommen til at gæsteblogge på modekolibrien blog, dette gælder både, hvis du ikke før har blogget, men du er også velkommen til at blogge med selvom du har egen blog. Vores tanke er at vi kan hjælpe hinanden alle sammen:)

Håber i tager godt imod modekolibrien! Vi håber på at kunne forkæle jer med et godt magasin samt gode give aways:)

GOD WEEKEND!!!

Reklamer

5 thoughts on “Modekolibrien is back!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s