Genbrugs CRAWL!

Den anden dag tog min veninde og jeg som tidligere nævnt på genbrugs crawl – og i den forbindelse har leg lavet en lille guide til jer med min mening om de forskellige gennerer vi besøgte:)


Den første vi var forbi var “Loppebikesen”, som ligger på hjørnet mellem Holbergsgade og Korsgade (folkekirkens nødhjælp). Det er en rigtig fin butik, fyldt op med ting og sager, dog mange “nye” ting og det klassiske genbrug var en kende svært at få øje på. (Dette synes jeg dog var et fællestræk for alle vores besøgte gennerer) Dog fandt jeg her et bælte samt en skjorte med fine flapper med sølv.


Den næste genner vi kom forbi var “Igen” (kraftensbekæmpelse) på Kirkegårdsgade. Her er der meget fokus på møbler og ting, men knap så meget tøj. Vi kunne ikke finde noget særligt, men afdelingen med bøger er dog et besøg værd! Det er en kæmpe buktik og flere steder træder den gode gamle genner lugt igennem:) Betjeningen er god og det er nogle sjove og hyggeligt ældre mænd der gerne giver en joke med på vejen.


Den tredje genner vi kom til var på Budolfi plads, denne var dog ikke noget særligt. Her var der rigtig mange nye ting og betjeninger var nærmest ikke eksisterende, da damerne sad i et andet lokale og snakkede. Dog var der ikke noget særligt her, der var meget tøj men ikke lige noget når det kom til stykket.

Den sidste genner vi besøgte var Kirkens korshær, som ligger bag Burger King. Denne genbrug var en smule tom. Der er to butikker, den ene med møbler og den anden med tøj og sager. Vi var lidt trætte da vi nåede her til og fandt intet som faldt i vores smag.

Alt i alt var det en rigtig god tur rundt – Ud af de fire gennerer har vi valgt at “vinderen” af vores crawl er Loppebiksen. (Ved ikk om man kan kåre en vinder, men Loppebiksen havde hvert fald flest sager som faldt i vores smag og det eneste sted, hvor vi begge var i prøverummet.

Har i nogle gennerer i kan anbefale og hvad er jeres erfaringer?

Faldt over denne hjemmeside – Aalborgseondhand.dk – synes det er en rigtig fin side, men en god guide!

-Undskyld stilheden i weekenden, men den har stået på hygge herhjemme, med masser af mad, en bytur og chill i gården – med andre ord computer-fri weekend:) I denne uge skal jeg i min første praktik, som lærer, til en rigtig cool koncert samt holde “hipster” fødselsdag:) Håber også i har en god uge i vente:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s