My monday…

— Blev brugt sammen med hende her….

– og det var fantastisk!!!
Må nok hellere lige fortælle lidt om turen derned aka. Herning (og hvor fanden er det egentlig?) Vi kørte 5 piger fra Aalborg kl. 14. og vi snakker om hvor vi skal køre fra men bliver så eninge om at det er LÆNGE efter Aarhus, så vi kører afsted og stemningen er fin:) Vi finder så ud af at måske vi er kørt en omvej (omkring en time) da vi har valgt at køre over Aarhus i stedet for Viborg… Nå vi drejer fra så snart vi kan og kører mod Silkeborg og for senere at ramme Herning (det er hvert fald vores håb!) Nå men lige da motor vejen bliver til motortrafik vej vælger vi at holde ind fordi bilen hakker i det og efter vi så er hold ind, kan vi ikk få den startet igen.. Og der sidder vi så 5 blondiner og ikke ved hvor vi er eller hva vi skal gøre… hmm.. nå men det ender med vi lader bilen stå, da den senere på aften bliver hentet og vi må så blaffe til nærmeste tog station (her er kl 17)… VI har aldrig prøvet at blaffe før, men efter kort tid holder en flink mand ind og samler os op:) Vi kommer til Svejbæk og hopper med toget her til Herning. Og så småt begynder vi så at tro på vi kan nå koncerten, selvom vi flere gange overveje at råbe PIK og skride… Vi spiser hos vores veninde og SÅ er der koncert!!! (I kan godt høre at det ikke er sådan lige at komme til Herning….)

Nå men til opvarmning er det Clara Sofie, der forsøger at fyre den af, men efter min mening var det er præstation op af bakke. Hendes såkaldte DJ, der stod bag ved sin mac (når hun altså ikk gik rundt på scenen) var der ikke meget DJ over. Og Clara Sofie stod og dansede alene, var mest af alt lidt kikset at se på! Hun havde røde sko meget høje sko på og en underlig grå agtig kjole, hvor hun under havde en hudfarvet tube ting på – så det nok skulle lige at hun var nøgen under… men ja det fungerede ikke helt efter min mening. _ synes mere hun så stor og uhyggelig ud! Det havde fungeret hvis hun var en lille nips ting, og danskede vildt rundt men for sådan en kæmpe kan man ikke helt sige det samme. Hun skulle have haft skinnys på eller noget læder noget hvis hun skulle prøve at bevæge sig inden for Britney stilen.. Nå men hendes vokal var helt okay, og det er vel også det vigtigste…..

Anden opvarmning var to meget små blondine piger i glimmer, sølv og guld med navn Destinee and Paris. De kunne virkelig synge, men deres sange lød ens og de bedste sange de sang var deres cover versioner, her gik folk også rimelig meget amok… Men fine små piger – meget amerikansk og vi blev også enige om at de måtte komme fra noget Mickey Mouse club eller sådan noget, for de lignede at de var sat sammen af en booker eller noget…

Og endelig blev kl. 21. og Britney gik på med hendes fantastiske dansere! De kunne virkelig danske!! Man kan desværre ikke helt sige det samme om Britney.. Hun manglede noget gnist og mange moves blev gjort halvt. Lidt skuffende når hun ikke rigtig skulle koncentrere sig om at synge, nu det meste var play back. Der har også være meget snak omkring hendes størrelse, men jeg synes nu hun var i fin form og nej hun havde ikke six pack – men skal man have det? Må man ikke være helt almindelig? Hun er ikk mere en pige på 17 men en mor på snart 30, og så er det vel okay, at have lidt at ryste med? Og tilmed kunne man næste få lidt god samvittighed;) hehe

Nå nok om tykhed og dårlige moves for jeg vil virkelig give koncerten top karakter! – Når man tager til Britney koncert er det ikke for musikkens skyld, men showet, efter min mening. Og jeg synes det var et super sjov, med fyrværkeri, en masse lys og fantastiske dansere- og tilmed spillede hun alle klassikererne!

Alt i alt en super koncert!!!! Og med nogle fantastiske veninder!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s