Autumn LOVE

Der har været stille på bloggen de sidste dage og det er af den grund, at jeg har siddet i det nordjyske med hund og et hankøn og bare slappet HELT af – hvilket var hårdt tiltrængt!

Nu er jeg så småt på vej tilbage til civilisationen, med net og mobil osv:) Dog står de næste par dage også på afslapning – så som ekspedition “bil jagt” og i svømmehal med veninders babyer – Det kan kun blive godt! Tror dog også der skal gøres plads til lidt træning, for shit man kommer til at spise meget usundt, når man ligger under dynen med en god bog og regnen pisker mod ruderne – Det er som om ens mave konstant råber på kage. Kender i det eller burde jeg undersøges;) Håber også i nyder ferien, altså dem af jer der er så heldig at have det!

Hva synes i om den nye header? Man bliver skisme lidt træt af, konstant at se på det samme! Gad godt at have et meget mere enkelt tema – nogle idéer?

Synes også i lige skal slå et smut forbi modekolibrien (som jeg er en del af) og kigge forbi vores nye blogger Lene, som har en super fin blog med personlige billeder og cool outfits! – Hvert fald stort velkommen:)

The last few days have been spent on holiday fun with a lot of good movies and good books.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s